Mordisk på msn

Varje gång jag pratar med Victoria så blir jag alltid mordisk! Vi pratar om personer och saker som ger oss dåliga minnen. Så vi vill alltid slåss, bränna folk på bål eller helt enkelt mörda folk. Japp, det är så vi gör. Jag och Wiwi.

Hiss & Diss

 

  • Min första Hiss någonsin i denna blogg går till min hemmagjorda kycklingsallad jag gjorde idag! Riktigt god blev den! Jag använde mig av fullkornspasta, kycklingbitar, isbergssallad, gurka & körsbärstomater. Sen lite Turkisk Yoghurt till (ENDAST 10% fett). Smaskens!


  • Min första diss går till: Värmen som varit idag! Och att dom dumma svarta molnen lurade asset av mig! Jag som trodde (hoppades&längtade) att det skulle börja åska och regna. Regna åtminstone. MEN NEJ DÅ. Jag har varit nära att svimma flera gånger idag, INTE ok.

HÄRMAPA!

Jag ska bli en härmapa och härma alla "häftiga" bloggare där ute. Jag har skapat två nya kategorier: Hiss&diss och Saker som inte händer. (för att jag vill vara lika häftig som dom är! eller så kan det bero på att jag har tråkigt..?) MEN DET NI! 

Warning : Meltdown

Idag är det varmt. SJUKT varmt. När jag kollade för en stund sedan var det 30 grader. Och då är inte ens solen framme. UH. Och inte kommer det några friska fläktar heller, nope. Om det fläktar är det lika varmt i dom som det är ute. Så ja.. Sjukt säger jag. Och idag ska jag städa lägenheten. Jag ska försöka skapa lite korsdrag här inne så jag inte smälter bort. Sen ska jag gå och handla en skvätt, och ikväll ska jag ut och springa! Wish me luck! Heido

Mycket snack..

Jag har i flera dagar tänkt att jag ska skriva i alla fall ETT blogginlägg. Men jag har inte riktigt kommit så längt att jag gjort det - ja, förrän nu då.. Fast nu är det bara ett inlägg där jag skriver att jag SKA skriva ett inlägg snart.. 

Jag har massa inlägg i huvudet faktiskt. Men det krävs lite mer planering känner jag. Så ni får något roligt att läsa om. 
Men jag återkommer lite senare med ett riktigt inlägg :)

Houston?!

Ok, jag ska fatta mig kort. Jag TROR att det är något fel på mig. Jag sitter här vid datorn, och har några störande "wants". Jag VILL gå till Maxi och handla. WTF? Vem fan VILL gå till Maxi och handla egentligen? Jag har liksom inte ens något som jag behöver handla (vad jag vet, men något kan man ju alltid komma på ;P). Det är så konstigt. Men antagligen beror det på att jag känner mig lite hemma där. Vilket INTE är så konstigt med tanke på att jag är där ganska ofta ;P



Suck..

Måste ALLT handla om Michael Jackson? Varenda nyhetstjosan, ÖVERALLT på internet. Vad fan.. När ska det handla om MIG?

Friskförklara mig?

Jag som alldeles nyss mådde HUR BRA SOM HELST! Men nu, nu mår jag dock sämre. Jag levde lyckligt i en illusion av att det var torsdag idag, men VAD berättar Daniella? JO att det är FREDAG?! Herregud, jag känner mig rånad på en torsdag.

Kaaaan inte någon söt människa säga till mig att jag inte är störd?! Pretty please? *Puppyeyes*

Fotbollskväll

Ikväll har JAG ordnat fotbollskväll! Så det blir jag och boysen! K kommer dock inte att vara närvarande då han har ett jobb till skillnad från oss andra! (iofs har en av oss andra ett jobb, men i alla fall!) Men det ska bli roligt, jag känner mig så manlig. 
Så nu måste jag ha bärs, och chips. Sen ska jag rapa konstant heeeeela kvällen. (låter som en vanlig kväll för mig, förutom bärsen då ;])

Man kanske borde ta och odla skägg också?

*Bild på ett gäng karlar som tittar på fotboll! Om ni fantiserar riktigt noga ser ni ölmagarna, skäggstubben, ölburkarna & buffalo chickenwings*

R.I.P King of Pop

Michael Jackson har tydligen kolat vippen, så nu kommer en video till hans ära. Rip typ. Hoppas du får det bra i himlen! Ciao!


Friskförklaring

En vän till mig ringde, och lät en aning upprörd..
Vän: Emelie.. Jag tror jag har psykoser.. haschpsykoser..(låter orolig & lite rädd)
Jag: Men va? Hur menar du?
Vän: Det började för ett par år sedan, när jag åkte tåg.. Helt plötsligt började bordet man kan fälla ner röra på sig, psykadeliskt du vet? (samma oro & rädsla i rösten)
Jag: Jasså? Det låter inget vidare..
Vän: Näe.. det har bara hänt när jag åkt tåg.. Men jag tycker inte att det är lika farligt längre, eftersom det händer titt som tätt.. Men i midsommar var jag hos en kompis, vi drack vin och spelade Guitar Hero, då blev det samma sak! Kontrollerna började röra sig precis som borden på tåget.. 
Jag: Ehm.. vänta nu! Sa du Guitar Hero?
Vän: Ja?
Jag: HAHA! Du har inga psykoser! Precis så får jag också när jag spelar Guitar hero! Det liksom svajar på det man tittar på?
Vän: Ja precis!
Jag: Jo, men det beror på att det rör sig så snabbt i spelet.. ögonen hänger liksom inte med.
Vän: JAHAAA! 
Jag: Ja, så det är nog samma när du åker tåg. Du tittar ut, sen när du tittar i tåget så.. ja!
Vän: Ja! Så måste det vara!
Jag: Ja, så det är inget fel på dig!
Vän: Men GUD vad skönt! Jag trodde verkligen det var psykoser! (Är otroligt lättad!)

Så, då friskförklarade jag en vän! Gött :)

Pang eller splatt?

Erkänn att det skulle vara SJUKT mycket roligare att läsa om spottlossning istället för skottlossning i tidningen? 
(Anledningen till att jag skriver detta är att jag är halvt döv, tydligen, och hör inte skillnad på de två orden när jag pratar i telefon)
Men hade det handlat om spottlossning hade jag skrattat hela kvällen, I promise!

Nu ska jag snart handla, gissa vad? 
JA! NI HADE RÄTT! KYCKLING! WOHO! :D Vi är rätt kycklingskadade här kan jag tala om. Vi vill inte äta något alls överhuvudtaget! 

(Jag ljög! Ikväll ska JAG äta kyckling-burgare, men inte K, han ska äta veggieburgare. Flååååt!)

Jadu..

Om den nya designen jag gjort. Den är helt annorlunda mot designer jag gjort tidigare - men det kanske är en bra grej? NU ÄNTLIGEN kanske den får stanna, i alla fall ett par dagar mer än vanligt. 

MEN har ni något emot den.. Säg det INTE. För I dont care what you think! Fast om den är så ful att ni håller på att kvävas i era egna spyor är det ok att säga till.. Eller om ni fullkomligt älskar den! Då får ni verkligen säga till :) 

Mackrecept

This ska du ha to make detta recept:
  • Bröd (helst rostat)
  • Smör
  • Ost (ja, helst)
  • Chips! 
Om du har grillchips ska du även ha potatissallad på mackan! Annars ska du ha Sourcream & Onion!
Eller vilka chips som helst egentligen.. Bara det är chips!

(Tack till den underbara varelse som kom på detta! Mer fett åt folket!)

*Rubrik*

Gomårron gomårron å velkåmmen te Haaajk!
Minns ni det programmet? Grymt.

Idag har jag tvättstuga, så jag tvättar & tvättar. Att K sedan säger: "Du har väl inte glömt det i tvättkorgen?" 
- "Ehm... NÄE! För jag ska boka ny tvättid så fort jag är klar med denna!"
Pfuh, räddad av min snabbtänkta hjärna, hehe ;)

OCH en sak till! Jag ska skriva mitt namn på en lapp, sen tejpa fast den på dörren. Koolt, mitt namn har never ever suttit på en dörr förut. Om jag inte råkat rista in det på någon annans dörr i fyllan vill säga - men det vet vi ingenting om. 

Beroende

Vill du bli beroende? Gör som jag! Klicka på den HÄR länken, och bli en av mig. Jag lovar - ditt liv kommer att bli MYCKET bättre!


Update!

Jag ska göra om min bloggdesign! Jag brukar göra det då & då. För jag blir aldrig nöjd. Och även om jag blir det tröttnar jag ändå. Hur fan gör ni andra bloggare som har samma design dag efter dag, månad efter månad osv. Jag vill veta det hemliga receptet så jag slipper ändra min design hela tiden!

Haha!

Såg något roligt nyss :)

Jag skrev ju ett inlägg om "FnitterLinda & FågelskitsLinn". Och i det inlägget så har Linn kommenterat. 
Hon kallar sig själv: FådelskitsLinn
Fådel? Fniss :) Men det gör ingenting, det var bara lite kul :)

Det är så typiskt

Jag brände mig i solen igår, så otroligt typiskt. Jag borde ha vetat det. Det känns som om solen tänker "Burn motherfucker, burn" när den skiner på mig. 

Men nu ska jag inte klaga! Vädret är ju helt fantastiskt. Och jag får besök av Linn senare, det är bra skit ska jag tala om. Fågelskit, hehe ;) (internt så mellan mig och Linn!)

Men nu ska jag banne mig klä på mig till riktiga kläder, sen så ska jag fräscha upp fejjan, och till sist! Jag ska lägga ett 1 cm tjockt lager av solskyddkräm på hela mig. Den där soljäveln ska få veta hut och inte bränna mig något mer!

Solbrända områden på mig: Näsa, kinder, bröstkorg, ovansidan underarmarna, hela vänstra skuldran, lite på axlarna, vänstra överarmen på sidan. Och jag kan tala om att huden är bajskänslig och det gör ont!

Viktigt!

När något är äckligt skriver man: USCH!
INTE: URS!

Den stavningen är så fruktansvärt hemsk, den ger mig nästan mardrömmar. Usch.

Fnitter

Idag har jag umgåtts med fågelskitsLinn & fnitterLinda, som dom från och med idag får heta! Vi har kollat på film, snackat skit(!) och promenerat i solen, inte så illa pinkat va? Linda har skrattat konstant sedan jag mötte dom på maxi, sen har hon lagt av en brakare - och lyckades göra det värre än en karl! Det är fanimej bra gjort! Där ligger ni i lä pojkar!

Promenaden började på detta vis:
Linn - Jag har en kompis som är ett år yngre och har två barn.. VAD I HELVETE?!
Jag - Eh vaaa? (fattar ingenting av det hon just sa)
Linn - EN FÅGEL SKET MIG JUST I HUVUDET!
Nu kan ni nog räkna ut att vi fnissade på oss efter denna underbara händelse!
(Som straff för att jag skrattat högt åt henne, fick jag torka bort skiten från hennes huvud :( )

Sedan plockade vi upp Mikael på vägen, som numera är kortklippt, lite udda men men :)
Vi satt lääääänge i solen på en bänk som luktade hundbajs - eller om det var kontainrarna vid maxi, vi vet inte så säkert.
Men det kan ju vara något att fundera på i brist på annat! 

Well, om jag ska sammanfatta detta då - BRA DAG! Wey.

Nu ska jag snart laga KYCKLINGgryta, otroligt ovanligt these days. NOT.

Söndagsångest.

Idag har jag gjort ett misstag som inte ska kunna begås. K ber mig väcka honom kl 12, JADÅ, säger jag. När kl är 12 "väcker" jag honom. Jag hör klart och tydligt att han ÄR vaken! Ja, jättevaken till och med. Så jag toksomnar om. 
För att vakna kl 14.30 med detta: "FAN DETTA FICK INTE HÄNDA!".. Ojdå, han var inte alls vaken när jag visste att han var det.. 

Saken är den, att JAG vet att K inte är vaken om han ligger kvar i sängen. Är han vaken står han i duschen. Så är det och det vet jag. Men mitt huvud är igensnorat och jag har lock för öronen, så det måste vara det. Annars hade jag ju vetat! Så, förlåt igäään baby!


Ok, nu ska jag snart träffa Linn & Linda! Så off I gåå!

Vill ni veta vad jag gör på midsommarafton?

Jag städar köket.

Alltså..

..jag har sagt att jag NEVAH EVAH kommer att gifta mig. MEN! Om denna mannen friar så säger jag: OH YES! 


Gavin Degraw - Stay

En bloggdesign!

Jag gjorde precis en design till Amanda! 
(klicka på bilden för att komma till hennes blogg)


Rainy hell

Vad är detta?
Jag menar: VAD FAN ÄR DETTA? 
När kommer sommaren egentligen?
Jag är fan blek som en vampyr, bwah. Man får ju en sommardepression!!11

Snälla Gud, om du finns - ge mig sommarväder, pleasepleaseplease!

Folk hör inte vad jag säger

Jag: Nuggets och pommes tack!
Kioskbruden: Ok, det tar en stund så du får vänta!
Jag: Okej!
......
Kioskbruden: Vill du ha salt & peppar på pommesen?
Jag: Nej tack!
Kioskbruden: Vill du ha det nerpackat?
Jag: Ja tack!

*Jag ser att det bara är pommes jag får*

Jag: Men du, jag beställde nuggets också!?
Kioskbruden: Va? Jaha, det hörde jag inte. *ser sur ut*
Jag: Okej.
Kioskbruden: Då gör vi om det! *ser sur OCH besvärad ut*
Jag: Bra!
.....

Jag tror att hon blev sur på mig, för jag fick ingen sallad som man alltid får med :( 

Jag är kycklingskadad.

(17:21:15) Mandy | What happens when you become the main source of a pain?: tralala :)
(17:21:22) EMELIE: åååååh
(17:21:28) EMELIE: en rolig människa att prata med <3
(17:22:04) Mandy | What happens when you become the main source of a pain?: hahaha :D wiie jag är uppskattad =D
(17:22:18) EMELIE: klart du är ;)
(17:22:21) EMELIE: jag är ensam :(
(17:22:26) EMELIE: K åker till gbg nu :(
(17:22:39) Mandy | What happens when you become the main source of a pain?: aw :( vad ska han göra där? ;P
(17:23:05) EMELIE: kolla på u21 em i fotboll :P
(17:24:20) Mandy | What happens when you become the main source of a pain?: haha tråkigt :D
(17:25:17) EMELIE: jaaa, så im fucking lonely :( men ska gå och köpa mig mat sen ;) vet inte om jag ska äta kyckling eller om jag ska äta chickennuggets och pommes
(17:26:34) Mandy | What happens when you become the main source of a pain?: hehe okey ;P
(17:26:43) Mandy | What happens when you become the main source of a pain?: det är ju kyckling oavsett ;P haha
(17:26:55) EMELIE: hahahahahahahHAHAHAHAHA
(17:27:07) EMELIE: Jag skulle skriva pizza! Jag är kycklingskadad xD
(17:27:15) Mandy | What happens when you become the main source of a pain?: hahaha :P XD

It's my cool and I cant take it off

Igårkväll var jag kreativ, jag lagade ris, currysås & friterad kyckling! Den ni. Men jag ska erkänna att jag fick kokhet olja på fuckfingret, och nu har jag en blåsa som ser EXAKT ut som en vårta! EUW. Men ja, när ni träffar mig och ser mitt finger, så ÄR det en blåsa, INTE en vårta. Ok?

Well, nog om min vårta.. eh blåsa!
K & M ska till Göteborg och kolla på U21 EM, Spanien - England. Så ikväll är jag ensam hemma for real. TOKTRÅKIGT om jag inte lyckas hitta på något roligt. 
Planerna this far:
  • Bajsa
  • Fixa mat
  • eeh.. ja?
Om någon som läser detta och känner att den personen kanske skulle vara sugen på att typ, säga hej, GÖR DET! Jag är fanimej desperat. 

Nä, nu ska jag börja med min lista! Hörs kanske sen, heido.

Jag ska be att få tala om..

Att jag har faktiskt EN blogg TILL! 
Denna gjorde jag endast för att jag ska kunna spy ut en massa crap om att jag inte gör någonting på dagarna.
Min andra blogg heter: Emliely - Om sex & sånt. 

DÄR finns det massa roligheter och sötsaker om just sex och närliggande ämnen. Så kolla gärna in den alltså!
OCH! Jag har en tävling i den bloggen just nu, där jag tävlar ut en DILDO! Och reglerna är simpla som tusan! Bara att kika!



ROFLOL

Om någon vill få mig att skratta, säg: "BESTEFAR! JEG KAN ICKE SOVE!"
Då kommer jag garanterat att fnissa ner mig, fniss.



Vi har alla våra sätt..

Jag har VÄRLDENS största virvel i pannan. Och dum som jag är skaffade jag lugg. (har haft det tidigare, och då klagade jag hela tiden på den där satans virveln.) MEN ÄNDÅ skulle jag banne mig ha det igen. Och den där virveln är såklart kvar, morr. Men nu har jag kommit på en knep! Jag blöter håret, (luggen) sen går jag runt såhär i ca 15-13 minuter. Det funkar!


(Jag vet, jag är GRYMT snygg, bwahah...)

MIN BLOGG!

Följ min blogg med bloglovin

Så, nu är den min.. mohaha!

Nämen se på fan!

Så hemsk tycks jag inte vara! Mikael & jag ska ta en promenad i det underbara vädret (man undrar om han känner sig tvingad att gå med?). 

Och jag ska besöka Maxi, ovanligt va? ;)

Hur svårt kan det va?

(Jävlablogg.sevadfanärdetförfel, arghhh)

Jag försöker få tag i Daniella, hade tänkt svänga förbi hos henne. Men jag måste få veta var hon bor.. Eller det kanske är det som är grejen? Hon vill INTE att jag ska få veta det, och därför svarar hon inte? Så måste det vara!

Men det är inte så konstigt, jag har ju ett utséende bara en mor kan älska!


(Obs, GAMMAL bild!)

Hiphopbruden - eh eh eh

Jag sitter uppe mitt i natten, as usual - inget nytt här inte. MEN grejen är att jag sitter med Ztv i bakgrunden, och diggar med i musiken..

Dnite.. eh eh eh nite - eller hur var det nu?



Första inlägget!

I min nya suveräna "privata" blogg. Herregud vad jag ska skriva i denna, minst 8 gånger om dagen!
.. nä, men man kan ju drömma.

RSS 2.0